Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zijn populair! Het zorgt voor een gezellig plekje, vaak achterin of in een hoekje van uw tuin of buitenruimte. Bij Tuin & Veranda Plan hebben we jaren ervaring met het bouwen van terrasoverkappingen. Wij bouwen de terrasoverkapping bijvoorbeeld in de stijl van uw huis of tuin zodat het een mooi geheel wordt. Desgewenst leggen we ook de tuin aan, verlichting, schuifwanden en nog veel meer.

Hoe gaat zoiets in zijn werk? Als u geïnteresseerd bent in een terrasoverkapping kunt u contact met ons opnemen zodat we uw wensen kunnen doornemen. Doordat we de tuin ter plaatse kunnen zien kunnen we gelijk meedenken over de mogelijkheden en wellicht hebben wij nog enkele aanvullende ideeën waar u nog niet aan had gedacht. Wij denken graag met u mee.

Als alles in kaart is gebracht krijgt u van ons een offerte. Als u hiermee akkoord bent gaan we voor u aan de slag om uw prachtige terrasoverkapping te bouwen. We staan graag voor u klaar. Kijk hieronder of bij Projecten enkele recente projecten die wij hebben gerealiseerd.

Project-1-Terrasoverkapping-1
20210202_154650
Project-1-Terrasoverkapping-7
20210323_133425

Recente projecten